Nuffnang Adds

Wednesday, 7 May 2014

Beruntungnya...

Hi uolss...lama sudah aku tak update blog nie..sibuk dgn urusan kerja,mak sedara kahwin,adik ipar kahwin dan juga majlis tahlil utk arwah-arwah kaum keluarga aku yg sudah kembali pd Pencipta..tp disudut hatiku tidak pernah kupa pd blogku ini..dalam sebulan dua nie macam-macam kejadian telah berlaku dlm negara kita ini..semuanya adalah peringatan untuk kita semua supaya sentiasa berwaspada dlm meniti titian kehidupan setiap hari..

Tajuk beruntung hari ini adalah tajuk yang ingin aku kongsi pada kwn2 semua tentang bertapa bertuahnya kita semua hidup dibumi Malaysia ini..disini kita dapat menikmati pelbagai kemudahan dari pelbagai segi seperti kemudahan kesihatan,pendidikan,peluang pekerjaan,keselamatan,komunikasi,riadah dan sebagainya..Kalau hendak dibandingkan dengan negara membangun yang lain memang jauh berbeza..Jadi sama-samalah kita menjaga dan memelihara semua kemudahan yang ada dan jgnlh kita memusnahkan semuanya untuk kepentingan diri sendiri..Okay let's talk about myself ler...bebel lebih-lebih nanti orang x suka pulak..hahaha

Baru-baru nie boss besar department aku telah menghantar semua staff pergi team building uolss...nak naikkan semangat katenyeeer..Tapi memang terbaekkkkk la boss team building kali ini..lain dari biasa..jauh dari kesibukan kota..sebuah tempat yang esklusif..Avillion Admiral Cove,Port Dickson..kalau nak pergi sendiri untuk bercuti,berhoneymoon or lain-lain ber tu..memang tak berkesempatan ler..tempat nie mmg best,bilik meletop,makanan super delicious,seaview mmg kedeboom..services mmg tip top..so korang tataplah posing ala-ala meletop aku..beruntung aku kerja cni..BIG THANK YOU BOSS!
Okay itu je aku nk share untuk hari ini.







Arious!