Nuffnang Adds

Thursday, 20 November 2014

Hilang ke??

Assalamualaikum semua..salam jumaat yg barakah dan apa khabar uolls??..lama sudah aku tak update cerita baru..bukan hilang ke mana pun..maaflah uolls semua jemah too busy dan tak sempat nak update crite2 bru skrg..Kebetulan hari nie aku cuti sebab bawak kereta pergi service so adalah sedikit masa untuk update blog sambil menunggu turn kereta aku siap di service..apa crite korang sekarang??aku mcm biase je busy dgn urusan kerja serta rumahtangga..kihkihkih..statement poyo je uolls..baru2 nie busy menyiapkan costing utk next trip thn dpn..giler kentang gtu dgn partner-partner trip baru serta laki aku join skali..teruja sgt uolls..!!Destination..???..biarlah rahsia gtu kte Datuk ct kite..kihkihkih..Alhamdulillah..costing siap..so dh boleh slow2 booking apa yg patot dahulu sbb trip tu hujung thn dpn..we all harap semuanya berjalan lancar nanti..huh tak sabar-tak sabar-tak sabar..!!Tapi trip dgn family aku awal thn dpn aku serahkan kat adik aku utk uruskan sebab aku byk kerja..pandai2lh dia uruskan..Pendaftaran pra sekolah Qisya dah settle cuma hujung tahun nie kena pergi ambik uniform sekolah dia..sekarang bukan main excited lagi nak pergi sekolah..tiap2 hari asyik cakap hal sekolah aje..teruje sgt lettew! Harap-harap Qisya suka dengan sekolah tu nanti..Sekarang dekat terengganu dilanda banjir yang teruk sehingga ada yg kehilangan org tersayang dalam bencana nie..aku harap orang2 terengganu tabah serta byk bersabar mengharungi dugaan ini..Alhamdulillah kampung aku tidak terlibat dalam bencana nie tetapi ada ada jugak sanak saudara aku yg menjadi mangsa banjir kali nie..byk2 bersabar ye korang semua..Esok aku nak balik kampung, harap2 perjalanan kami selamat pergi dan balik nanti..Okaylah kereta pun hampir siap di service..jumpa lagi dilain entry uolls..

 



Muka kebosanan sampai 2 cawan milo habis tunggu kereta siap di service..

 Wassalam